Ons aanbod

Specialist in (streek)bieren

Uw expert in speciaal bieren met meer dan 500 Belgische bieren en een aanbod internationale bieren ben je bij ons aan het juiste adres. Bieren van alle grote Belgische brouwerijen, pareltjes van kleine brouwerijen en exclusieve bieren.

Wijnen met klasse

Een smaakvolle wijn is puur genot. Proef de Spaanse wijngaarden of maak kennis met de specialiteiten uit Frankrijk. Wit, rood of sprankelende wijnen: alle belangrijke wijnstreken vind je in ons gamma.

Geschenkverpakkingen

Bent u op zoek naar een origineel en smakelijk relatiegeschenk, bedanking of een cadeau voor een bijzondere gelegenheid? Al onze speciale bieren, wijnen en sterke dranken worden ook aangeboden in geschenkverpakking.

Sterke dranken

Naast ons uitzonderlijk aanbod speciale bieren en wijnen, kunt u ons ook terecht voor een breed assortiment aan sterke dranken. U vindt bij ons een uitgebreid gamma, waaronder diverse soorten gin, whisky, likeuren, Calvados,… zowel voor de horeca als particulier.

Online dranken kopen

Kom proeven in onze winkel in Zedelgem. Ben je niet in de buurt? Geen probleem. Je kan ook makkelijk online dranken kopen. Thuis besteld, thuis geleverd.

Meer informatie nodig?

Wij helpen je graag verder met je keuze of verdere informatie.
Contacteer ons vrijblijvend per telefoon of gebruik het contactformulier.

Facebook

Volg Drankencentrale Rotsaert ook op Facebook