Nieuws

St feuillien nr2 limited edition (barley wine)

st-feuillien-barleyDeze Barley Wine, een amberkleurig bier met rode en koperachtige reflecties, onderscheidt zich door een bloemenbouquet getint door frisheid met gekarameliseerde en geroosterde toetsen. De selectie van speciale mouten verhoogt het chocolade-aspect vermengd met nuances van kokos. Het tannine-aspect wordt versterkt door de maceratie van acaciasnippers die voor een vleugje vanille zorgen. Bij bewaring in de kelder zal dit uitzonderlijke bier aan kracht en harmonie winnen

François gr cru

francois

                                                              Francois Grand Cru  :

François grand cru is een volmondig, hoppig blond bier van 9° vol . Het is een bier van hoge gisting mest ‘dry hopping’ en nagisting in de fles .

Na de botteling krijgen de flessen een bijzondere behandeling van de meesterbrouwer. Hierdoor worden de gisten perfect vermengd met de aanwezige zuurstof in de flessenhals. Dit vertraagt her oxidatieproces om zo alle smaken optimaal te garanderen .Deze extra behandeling bewaart de frisheid van het bier langer , de aroma’s en de authentieke smaak .

Rodenbach Alexander

Rodenbach Alexander :

Rodenbach Alexander is gebaseerd op Rodenbach gran cru, die wordt gemacereerd met zure krieken.

Dit fruitbier wordt gekenmerkt door zijn unieke uitgebalanceerde zure-zoete smaak, fruitig kriekaroma en een complexe afdronk.

Rodenbach Alexander is het herdenkingsbier aan de mede-stichter van de Rodenbach brouwtraditie.

 

Online dranken kopen

Kom proeven in onze winkel in Zedelgem. Ben je niet in de buurt? Geen probleem. Je kan ook makkelijk online dranken kopen. Thuis besteld, thuis geleverd.

Koop online

Meer informatie nodig?

Wij helpen je graag verder met je keuze of verdere informatie.
Contacteer ons vrijblijvend per telefoon of gebruik het contactformulier.

Contact

Facebook

Volg Drankencentrale Rotsaert ook op Facebook

Facebook